dijous, 5 de novembre del 2015

COMENCEM UNA NOVA ETAPA!

Benvinguts i benvingudes al nou blog!

Fa dies us anunciàvem que s'acostaven canvis i aquí en teniu la mostra. El Bosc de Llibres deixa la plataforma wordpress per començar una nova etapa a blogger i ens fa molta il·lusió convidar-vos al nou piset que estrenem.

Sabem que sou molts els que ens seguiu des de molts llocs i àmbits i això ens fa immensament felices i ens encoratja a seguir amb aquest projecte que vam començar ara fa 3 anys aquí a l'escola. Després de la feina que ens ha suposat engegar aquest nou blog, ens proposem oferir-vos continguts més regularment ja siguin ressenyes, caixes temàtiques, activitats d'aula, notícies... I tot des de l'estima per la lectura i el convenciment que fer bons lectors és la clau per fer una societat millor.

No podem acabar, però, aquest post de benvinguda sense agrair molt profundament l'ajuda que hem tingut per elaborar la fantàstica capçalera que vesteix aquest nou blog! Moltes gràcies Olímpia per la preciosa il·lustració que ens has fet; és realment Un Bosc de Llibres tal i com ens l'imaginàvem. I a tu Aleix, per la paciència i les hores d'edició, digitalització... Per aguantar-nos quan ens hem fet un xic pesades perquè no ens n'haguéssim sortit sense tu! I finalment, gràcies Clara per posar-hi la cirereta amb el teu traç preciós; les lletres ens encanten!

I ara sí, queda inaugurat el nou BOSC DE LLIBRES! 
Sentiu-vos-hi com a casa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada